Lidt om os...

Her på gården har Tine boet stort set hele sit liv. Hun har lige været et smut udenfor kommunegrænsen et par år, men vendte i 2019 hjem igen. 
Tines passioner er mange; dyrene, blomsterne og at hjælpe mennesker med at åbne deres liv op til at være mere autentisk. Det betyder, at det er Tine der har det primær ansvar med dyrene og blomsterne - omend Mads bliver en større og større del af det hele. Det er Tine der står for forløb med praktikanter, dyretid og andet i den dur.
Tine er vel nok gårdens hjerte, idemager og den der sørger for at vi aldrig står stille eller keder os. 

I 2024 flyttede Mads ind. Mads har en stor passion for maskineri og fotografi. Det er derfor ham der sørger for gårdens maskinpark og alle de smukke fotos i ser. Derudover så har Mads taget gårdens dyr med storm, og passer på lige fod med Tine alle dyrene. Dyrene er særligt glade for hans ro og umiddelbarhed. 
Hvis i kunne tænke jer at se flere af hans fotos, så tjek hans hjemmeside ud: www.moement.dk
Mads har fødderne plantet godt i jorden, så han er den stabile arbejdskraft der sørger for at alle de daglige pligter bliver gjort med rettidigt omhu, og så sørger han for altid at optimere vores arbejdsgange, så vi kan nå mere af det der virkeligt betyder noget!

Pelle og Tilde er Mads' børn, som bor på gården på deltid. Pelle sørger især for fårene, mens Tilde især søger for Berta, Frigg og Trille.
De to unger er gårdens lysende liv og sørger for mavekrampende latter til os alle!